Izdvajamo iz ponude

Prvoklasni sastojci i proverena receptura glavne su odlike i preporuka svih Jufka proizvoda. Nudimo nešto posebno za svačiji ukus, a iz raznovrsne palete artikala izdvajamo sledeće:

Kore za pitu

Fine i tanke kore, uvek sveže i spremne za maštovite i vredne domaćice

Hrono keks

Brzo i lako do hrono obroka. Jedite ukusno - živite zdravo!

Užička kafa

Tradicionalna kafa svežeg i prepoznatljivog ukusa. Uživajte sa prijateljima!

Kvalitet koji nema konkurenciju

Naš proizvodni program obuhvata široki asortiman smrznutih proizvoda od testa, svežih kolača, smrznutog voća i povrća. Intenzivnim radom i visokim kvalitetom uspeli smo da zadobijemo poverenje kupaca i da postanemo prepoznatljivi na srpskom tržištu. Ovako je tekao naš razvojni put.

U službi kupaca

U proizvodnji i poslovanju merilo kojim se vodimo je ocena kvaliteta od strane naših kupaca, a najvažniji cilj njihovo zadovoljstvo. Zato se trudimo da, pored vrhunskih proizvoda, obezbedimo i druge pogodnosti.

Distribucija

U cilju dobre poslovne saradnje i bolje efikasnosti redovno vršimo distribuciju svih Jufka proizvoda na teritoriji cele Srbije. Raspolažemo kombi hladnjačama sa savremenom opremom koje obezbeđuju sigurnu isporuku do prodajnih mesta, javnih ustanova i ugostiteljskih objekata.

Poštovanje rokova

Znajući koliko je vreme važno, naročito u savremenom poslovnom svetu, trudimo se da ispoštujemo sve dogovorene rokove proizvodnje i isporuke i time obezbedimo dostupnost naših proizvoda krajnjim potrošačima i opravdamo poverenje koje nam je ukazano.

Kupci o nama

„Kada kupujem proizvode za sebe i svoju porodicu, prvenstveno mi je važan kvalitet, ali i cena bitno utiče na moj izbor. Opredelila sam se za Jufka proizvode zato što ih svi sa uživanjem jedemo, ne opterećuju naš kućni budžet i nekako su baš domaćinski.“

Snežana Petrović, domaćica

„Uvek želimo da ponudimo najbolje svojim kupcima, zato s velikom pažnjom biramo saradnike koji će ispuniti zadate kriterijume. U užičkoj firmi Jufka pronašli smo pouzdanog i odgovornog poslovnog partnera koji nam garantuje kvalitetne i bogate proizvode.“

Fortuna Centar, Aranđelovac

    Ukolilo imate savet ili predlog koji biste podelili sa nama ili želite da nam se obratite radi ostvarenja ili unapređenja poslovne saradnje, slobodno nam se obratite. Tu smo da razmenimo iskustva, čujemo sugestije i odgovorimo na Vaše zahteve.