O nama

Jufka je osnovana 1991. godine u Užicu kao samostalna zanatska radnja. Pod tim nazivom smo poslovali sve do 2012. godine kada smo firmu, zbog restruktuiranja, preimenovali u Jufka proizvod d.o.o.. Naš rad se utemeljio na manufakturnoj proizvodnji kora za pitu, koje su se brzo izdvojile svojim kvalitetom i postale nadaleko poznate. Nakon nekoliko godina uspešnog poslovanja, vođeni zahtevima tržišta, proširili smo, kako svoje proizvodne kapacitete, tako i bogat asortiman proizvoda uvek dostupnih našim kupcima. Nova polja poslovanja uslovila su modernizaciju i unapređenje metoda i tehnika proizvodnje uz stalni trud da se očuva prepoznatljivi ukus domaće kuhinje.

Zahvaljujući prvoklasnim proizvodima, raznovrsnoj ponudi i odgovornom poslovanju, naša firma Jufka zauzima značajno mesto na srpskom tržištu. S ponosom možemo reći da smo od svog osnivanja ostvarili uspešnu saradnju sa preko sto trgovinskih radnji u Užicu, ali i sa značajnim centrima i trgovinskim lancima u čitavoj Zapadnoj Srbiji, na teritoriji Sandžaka, Šumadije, Beograda...

Dugi niz godina koje smo proveli sa svojim potrošačima, ali i posvećeni rad kako bi kvalitet naših proizvoda bio kontinuiran, donele su nam visok ugled, kako među kupcima, tako i među svim saradnicima. U nameri da očuvamo dobar glas koji nas prati, sve proizvodne snage ulažemo u plasman prepoznatljivih, zdravih i visokokvalitetnih Jufka proizvoda.

Tehnologija

Konstantno pratimo i primenjujemo nove tehnologije u proizvodnji hrane uz očuvanje kvaliteta i jedinstvenog ukusa. Takođe, sistemski ulažemo u kadrove i njihovo znanje kroz raznovrsne stručne obuke poštujući njihove individualne vrednosti. Sve naše procese vodimo u saglasnosti sa zaštitom životne sredine.

Kvalitet

Pored toga što pažljivo biramo pouzdane dobavljače koji garantuju vrhunske sirovine, uspešno smo implementirali sistem upravljanja kvalitetom i bezbednosti proizvoda. U procesu smo uvođenja HACCP principa čime svojim kupcima dajemo dodatnu garanciju na kvalitet i zdravstvenu ispravnost proizvoda.